Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čakovečka tvrtka Enigma Stars čuva brend MTČ

Preplavljeni smo jeftinim tekstilom iz Kine i to uništava domaću proizvodnju

16.03.2023.
u 10:50

Direktor Ivan Zobec ističe da su imali certifikat “Hrvatska kvaliteta”, ali kaže da više ne mogu plaćati HGK basnoslovni iznos da bi taj znak i održali

Komentara 5

Avatar Moodleen
Moodleen
21:42 16.03.2023.

Uvoznici zarađuju nekoliko stotina posto, za razliku od poštenih hrvatskih tvornica, pa mogu financirati one koji donose takove zakone, bez pravednih trošarina kojima bi štitili domaće proizvođače. Uništeno je već stotine i stotine firmi kao MTČ - uglavnom proizvođači odjećeće i opreme, pa se dozvoljava uvoz bofla koji traje 3 dana.

TI
Tinček
12:11 16.03.2023.

Svaka čast da vas još ima. MTČ za mene znači kvaliteta ali ste samo u određenim domaćim trgovinama. Sve strano smo prigrlili, ružno je vidjeti kako se domaća proizvodnja zametena.

AN
ANNY
19:07 16.03.2023.

Osim kvalitete primjetila sam da je sve više prisutan moderan dizajn. To mi je drago, jer su se održali na tržištu i pomalo napreduju. Kupujem u njihovim trgovinama. Isto tako njihove cijene opravdavaju kvalitetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije