Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakularna ljepota

Zvijezda serije 'Glee' okrenula leđa nevoljama i pokazala savršeno tijelo

naya rivera
Foto: Instagram
1/3
05.05.2014.
u 19:40

Iako je u teškom životnom razdoblju, Naya Rivera izgleda spektakularno. Odlučila se ne zamarati zlobnim komentarima, već uživati...

Iako je u teškom životnom razdoblju, Naya Rivera izgleda spektakularno. Odlučila je ne zamarati se zlobnim komentarima već uživati. Odjenula je stoga oskudni kupaći kostim te pokazala svoje savršene obline. Fotografije je objavila na svome profilu na Instagramu te je u komentaru napisala 'razvaljujem'.

Možemo se samo složiti. Ipak, Nayi sigurno nije lako. Osim što ju je zaručnik ostavio, izbačena je i iz serije Glee. Puštene su u javnost glasine i da je glazbena kuća Columbia Records s njom raskinula ugovor.
 

>>Zbog ove fotografije svi su uvjereni da je povećala grudi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije