Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila mnoge

Zbog ove fotografije svi su uvjereni da je povećala grudi

naya rivera
Foto: Instagram
1/5
19.03.2014.
u 18:40

Naya Rivera, zvijezda serije "Glee", iznenadila je mnoge fotografijom koju je objavila na svom Instagramu

Naya Rivera, zvijezda serije "Glee", iznenadila je mnoge fotografijom koju je objavila na svom Instagramu. Njezino raskošno poprsje potaklo je nagađanja kako je 27-godišnja ljepotica povećala grudi, i to za čak tri broja, sudeći prema njezinim fotografijama od prošle godine.

Iako se zbog kuta snimanja može činiti da su joj grudi veće nego što zapravo jesu, ipak je vidljivo povećanje u odnosu na prije.

Iako je njezin lik Santana Lopez u trećoj sezoni "Gleeja" povećala grudi, sama Rivera nikad nije govorila o toj vrsti zahvata.

>>Od dobrice do seksi djevojke: Pokazala svoju divlju stranu

 

Komentara 1

HA
Harpoon
22:20 19.03.2014.

Naprosto žalim ove mlade starlete koje si povečavaju ono što im je priroda dala. Ako jednog dana otkriju jednu kvržicu, a biopsija potvrdi da je nalaz pozitivan, kirurzi će se namučiti da joj izvade plastiku, a onda da odstrane tumor. Ja to nikome ne želim, ali je to jedna od životnih realnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije