Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantni navodi

Selena Gomez prije dvije godine imala spontani pobačaj?

selena gomez bieber
Foto: BigPictures/PIXSELL
1/8
15.05.2014.
u 10:41

Selena Gomez bila je trudna te je imala spontani pobačaj? U srijedu su se pojavile vijesti o pobačaju mlade pjevačice...

Selena Gomez bila je trudna te je imala spontani pobačaj? U srijedu su se pojavile vijesti o pobačaju mlade pjevačice. InTouch je objavio kako je Selena pobacila 2012. godine i shvatila je to kao znak da bi sa Justinom trebala biti zauvijek. Magazin je nastavio s pričom, pišući kako je u početku bila iznenađena, no odlučna da zadrži dijete, kao što je to učinila i njena majka Mary, koja je zatrudnjela sa svega 16 godina.

Izvor je za InTouch izjavio kako trudnoća pjevačice nije bila planirana, no to ju nije bilo briga. Bila je jako zaljubljena u Justina. Htjela je zadržati to dijete. Bila je uvjerena da je to znak da bi s Justinom trebala biti zauvijek. No, on nije bio spreman biti otac i bio je šokiran kad mu je Selena priopćila vijest. Prepao se ideje da Selena zadrži dijete te da provedu cijeli život zajedno, izjavio je izvor. No, nakon dva mjeseca, Selena je imala spontani pobačaj.

Navodno je upravo taj događaj obilježio nastavak njene veze s Bieberom, kao i njeno ponašanje. Navodno je upravo zbog toga odlučila što više tulumariti, a upravo ta odluka dovela ju je do rehabilitacije na koju se prijavila početkom ove godine. Cijela priča demantirana je putem glasnogovornika, koji je za Us Weekly izjavio kako je sve izmišljotina.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Selena Gomez i Orlando Bloom u vezi?!

Ključne riječi

Komentara 2

IM
Immanuell
14:06 15.05.2014.

Dakle, životna filozofija ove djevojke je zbilja nevjerojatna..... Ona je znači bila trudna i spontano pobacila., a nakon toga je odlučila što više tulumariti, pa je zbog tuluma završila na liječenju od ovisnosti i medicinskoj rehabilitaciji. Istovremeno je "shvatila" kako je pobačaj znak da bi trebala cijeli život provesti s Bieberom u koga je jako zaljubljena. Pri tome joj uopće ne pada na pamet da momak krepava od užasa pri pomisli da se već sada i to s potomstvom, veže s njom za cijeli život. - ???????!!!!???? - Nisam liječnik, ali čini mi se da je mlada dama zrela za neurološki pregled, detaljan, a poslije i psihijatrijski, isto detaljan...... Ako je i od adolescentice, previše je. To nije razmišljanje normalne osobe, ta je pukla ko lubenica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije