Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kelly voli tući

Ona je san svih muškaraca, no priznaje: Udarila sam svoje bivše!

kelly brook
Foto: Instagram
1/7
09.09.2014.
u 09:55

Ovo je strana koju Kelly Brook rijetko pokazuje. Nije vam bilo poznato do sada, no Kelly je prava mala nasilnica...

Ovo je strana koju Kelly Brook rijetko pokazuje. Nije vam bilo poznato do sada, no Kelly je prava mala nasilnica. Seksi Britanka priznala je da je udarila svoja dva bivša dečka jer su koketirali s drugim ženama. Tako su svoje dobili Jason Statham i Danny Cipriani. Iako je riječ o nasilju, Kelly se u intervjuu našalila sa svojim udarcima.

– U moju obranu, mislim da Statham to nije osjetio. Pričamo o Jasonu, on je majstor borilačkih vještina. Ne kažem da sam anđeo ni da je to ispravno. Mislim da sam od roditelja naslijedila temperament. No, pričamo o velikim muškarcima. Pogledajte me, ne mogu muškarcima previše naškoditi, ispričala je Kelly.

>>Kelly Brook odala počast svojim bujnim grudima: Gdje bih bila da ih nema?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije