Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odane prijateljice

Kelly Brook odala počast svojim bujnim grudima: Gdje bih bila da ih nema?

kelly brook
Foto: Instagram
1/8
03.09.2014.
u 19:15

Kelly Brook svjesna je da sve što ima može zahvaliti svojim bujnim grudima. Otkrila je to i u svojoj autobiografiji ''Close Up'', koju u dijelovima objavljuje za britanski The Sun

Kelly Brook svjesna je da sve što ima može zahvaliti svojim bujnim grudima. Otkrila je to i u svojoj autobiografiji "Close Up", koju u dijelovima objavljuje za britanski The Sun. – Često sam se znala pitati gdje bih bila da nema mojih grudi. Velike su, i na neki način su definirale proteklih 20 godina mog života, ispričala je 34-godišnja Kelly.

– Donijele su mi zabavu, pozornost, prilike i dramu. One su stvar o kojoj se najviše pričalo u mojoj karijeri. Sagradila sam carstvo na njima. One su moje vjerne prijateljice, dodala je Brook. U knjizi je progovorila i o svojim ljubavima te traumatičnom djetinjstvu kroz koje je prošla.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Punašna Kelly Brook ili mršava Michelle Keegan?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jalnuški
Jalnuški
17:37 04.09.2014.

Očito lijepa, poštena i pametna žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije