Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Bulić:

'Supruga mi kaže da imam bolje noge od nje pa ću biti dobra žena'

Luka Bulić
Foto: Promo foto
1/3
21.09.2015.
u 12:23

Kako bi nalikovao Massimu, skrili su mu gornju usnu i dodali ožiljke na lice, a u idućoj emisiji prvi će put postati žena, točnije Céline Dion

Radijskom voditelju Luki Buliću, natjecatelju showa "Tvoje lice zvuči poznato", glasovne transformacije nisu novost.

Na radio Anteni Zagreb u Bullhitu "skida" poznate pjevače, obrađuje njihove stvari u skladu s aktualnim zbivanjima pa je trenutačno glavni hit njegova "Miljacka" posvećena pobjedi Dinama nad Arsenalom. No sada se prvi put susreo s potpunom transformacijom u lik pjevača, a da mu ide fantastično, dokazao je u jučerašnjoj emisiji pobijedivši kao Massimo.

– To mi možda nije bio težak zadatak jer Massima oponašam i na radiju, ali imao sam pritisak da ne smijem fulati jer bi me bilo sram. Ovo je bio maksimum Massima koji mogu dati.

Da mu što više nalikujem skrili su mi gornju usnu silikonom, napravili mi ožiljke na obrazima, dobio sam malo sijedih u kosi... U glavi sam bio Massimo, a točka na i nastupa bila je lepeza... Uglavnom, Massimo i ja se znamo, simpa mu je to što ga i općenito imitiram i nadam se da je zadovoljan i ovime kako smo to "on i ja" izveli – kaže Luka.

Kada su ga pozvali na sudjelovanje u ovoj emisiji nije pristao baš na prvu.

– Dvojio sam jer u bilo čemu što radim draža mi je pozicija djelovati iz sjene. Nije mi bilo svejedno, ali rekoh si, moram probati. I zasad nisam požalio – veli i o budućim emisijama nastavlja:

– Do sada sam jedini od muških natjecatelja "nevin" po pitanju transformacije u ženu. To će se promijeniti iduće nedjelje kada postajem Céline Dion. U životu nikada nisam bio žena, nisam se ni nadao da ću postati žena, ali život te iznenadi. Ali ako već moram neka sam Céline, barem je mršava kao ja.

Obitelj je uz njega pa o njihovoj podršci veli:

– Supruga Ana kaže da imam bolje noge od nje i da ću biti dobra žena. Mama i tata se boje tih ženskih uloga, a moja najvatrenija navijačica trogodišnja je kći Nika. Što se tiče pak mojih konkurenata u showu, favorit mi je Saša Lozar. Mislim da gledatelji nisu ni svjesni što taj čovjek sve može.

>>Fantastičan Luka Bulić kao Massimo visoko podignuo ljestvicu: 'Više od ovog ne može!'

>>Drugu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' s nestrpljenjem dočekalo 725 tisuća gledatelja

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
14:48 21.09.2015.

ovakvi seljoberi samo u hrvatskoj mogu biti zabavljači...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije