Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova uloga

Hugh Laurie: Upotreba kozmetike neće narušiti moju muževnost

Hugh Laurie
Pixsell
06.07.2011.
u 14:26

Popularni glumac i TV-liječnik postao je zaštitno lice za kozmetičke proizvode namijenjene muškarcima, L’Oreal Paris Men Expert.

Popularni glumac Hugh Laurie, poznatiji kao dr. House, postao je zaštitno lice za kozmetičke proizvode namijenjene muškarcima, L’Oreal Paris Men Expert.

– Prvo sam mislio da je neka greška u pitanju, ali kad sam shvatio da L’Oreal ne traži manekene, već muškarce jake osobnosti, one koje se ne srame javno reći da koriste kozmetičke preparate, rado sam prihvatio – objasnio je Laurie odluku.

Drago mu je čuti da Britanci, navodno, posljednje dvije godine više računa vode o svom izgledu i više novca troše na uljepšavanje.  A popularni TV-liječnik može biti idealan model i poslužiti kao primjer da muževnost ne mora biti narušena upotrebom kozmetičkih preparata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije