Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ZA NJEGA

Ćorića nakon poraza u Riju tješi lijepa Valentina

Ćorić, Miletić
Foto: Instagram
1/2
12.08.2016.
u 12:00

Hit Instagrama buduća je sportska novinarka Valentina Miletić, koja dečka, tenisača Bornu Ćorića, bodri romantičnim objavama

Iako je ispao s Olimpijskih igara već u 1. kolu, tenisač Borna Ćorić (19) neće dugo tugovati jer će ga tješiti atraktivna djevojka Valentina Miletić (25).

U vezi su više od godinu dana, a između njih se nisu ispriječile ni Bornine obveze ni to što je Valentina od Borne starija šest godina. Osim što s njim često putuje po svijetu, Valentina je ove godine diplomirala i novinarstvo, a želja joj je izvještavati o sportu.

Svojedobno se bavila kik-boksom te je bila i Kraljica Dalmacije 2011. Ipak, njezin izgled od tada se dosta promijenio, a mnogi to propisuju plastičnim operacijama. Navodno je korigirala usne i grudi.

Nije mogla s njim putovati u Rio, no romantičnom porukom s plaže poručila mu je na Instagramu koliko joj nedostaje. 

 

Can't wait to be on the road again✈️🏝⏳🚝🚘 miss my love ❤️💏

A photo posted by Valentina Miletic (@valentina13_) on

>> Popularni glazbenik na moru lovi svoju sirenu u toplessu

Komentara 7

FO
fora245
12:24 12.08.2016.

baba ce njega poduciti svemu a mali probo pa mu se osladilo

FO
fora245
12:25 12.08.2016.

ali ne brine me borna nego ova ofajla -kako je sram nije biti sa maltene s maloljetnikom ,ali ima tu i racunice jer za 10 godina kada se budu rastajali bracna stecevina ce biti pozamasna

DU
Deleted user
12:14 12.08.2016.

Pa sad, ova slikica na provi od jahtice i ne govori da je mala baš samo za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije