Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti mu zatvor

Chris Brown pretukao muškarca uz pomoć tjelesnog čuvara

chris brown
Facebook/Chris Brown
28.10.2013.
u 08:38

Chris Brown i njegov tjelesni čuvar Christopher Hollosy uhićeni su u ranim jutarnjim satima u nedjelju zbog napada na nepoznatog muškarca

Chris Brown i njegov tjelesni čuvar Christopher Hollosy uhićeni su u ranim jutarnjim satima u nedjelju zbog napada na nepoznatog muškarca pred hotelom W u Washingtonu, piše TMZ. Glazbenik, kojem nasilje nije nepoznat pojam budući da je 2009. izmlatio tadašnju djevojku Rihannu, mogao bi ovaj put završiti iza rešetaka.

Naime, zbog napada na Rihannu, Chris je na uvjetnoj kazni, a ovo bi se moglo smatrati kršenjem uvjetne. Navodno Chris nije bio pod utjecajem droga i alkohola, već se potukao poslije prepirke. Napadnuti nesretnik odveden je u bolnicu kako bi mu sanirali ozljede. Brown je u Washingtonu bio domaćin partyja u noćnom klubu 'The park at Fourteen', a u blizini kluba se i dogodila nesreća.

>>Chris Brown izgubio nevinost s osam godina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije