Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avantura života

Celine Dion priznala da joj je animirani film 'spasio' život

Celine Dion
Foto: Instagram/Celine Dion
1/7
18.09.2016.
u 18:00

Lik iz uspješnog animiranog filma "Up" inspirirao je Kanađanku i njezinu djecu da se bolje nose s gubitkom Renea Angelila

Glazbenica Celine Dion (48) otkrila je da joj je animirani film "Up" pomogao objasniti smrt supruga Renea Angelila njihovoj najmlađoj djeci - blizancima Eddyju i Nelsonu (5). 

Animirani film iz filmske radionice Pixara priča je o udovcu koji nakon gubitka supruge Ellie Fredricksen kreće na avanturu života. Sve to kako bi ispunio posljednju želju supruge.

Celine je objasnila svojim petogodišnjacima da je njihov otac sada s likom Ellie. - Potražila sam dječje knjige kako bi im pomogla da se bolje nose s gubitkom. Ali, te knjige su me prilično potresle i nisu način na koji želim razgovarati sa svojom djecom - priznaje glazbenica te nadodaje da joj je film svojom tematikom "spasio" život.

 

Veliku podršku primila je od zajednice obožavatelja. Posebice posljednja tri mjeseca na nastupima u Las Vegasu.  - Osjećala sam da to nije bio klasičan pljesak nakon koncerta. Fanovi su tugovali sa mnom. Poznaju me više od mojih pjesama i to smatram neprocjenjivim - kazala je za MN

Prošli mjesec izdala je 26. studijski album "Encore un soir", na kojem je surađivala s dobitnikom Grammyja Jean-Jacques Goldmanom.

>> Céline Dion izdaje prvi album nakon velikog gubitka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije