Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Program na glavnom trgu

Advent u Samoboru u kupolama, uz slastičare i pričaonice za djecu

13.12.2010., Trg Kralja Tomislava, Samobor, Hrvatska - Nocni blagdanski ugodjaj u Samoboru. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Borna Filic/PIXSELL
05.12.2014.
u 09:30

U sklopu novih turističkih projekata prodavat će se i torta Marija, netom promovirana tradicionalna samoborska slastica

Želeći pozvati ljude u bajkoviti Samobor, koji su dočarali ukrašavanjem glavnog samoborskog trga tisućama lampica, Turistička zajednica grada Samobora danas će predstaviti blagdansko izdanje projekta "Samoborski slatki nokturno", u sklopu kojeg će promovirati samoborsko slastičarstvo.

– Samoborski će slastičari predstaviti i u vrijeme božićnog adventa prodavati netom promoviranu samoborsku slasticu tortu Marija, izrađenu prema starinskoj recepturi iz "Kuharice bake Ivke" Milana Žegarca Peharnika – rekli su iz TZ Samobora te dodali da će, osim ove slastice, od 5. do 7. prosinca svoje proizvode na glavnom trgu ponuditi i slastičari iz Samobora – Franja catering, slastičarnica Monika i Slatka tvornica Medenko te slastičarnica i pekarnica Zemljič.

Sve to odvijat će se ispod velike kupole postavljene na trgu, dok će se u drugoj promovirati novi oblik tzv. pripovjednog turizma putem novog proizvoda "Špelunkice", u sklopu kojeg će najmlađi moći uživati u pričaonicama, likovnim radionicama i predstavama. Otvaranje pričaonice je danas u podne, a već u 13 sati počinje priča "Vjeverice i optimizam" i prigodne radionice.

Još priča i radionica očekuje djecu i na samog Svetog Nikolu te u nedjelju. Raspored je na www.tz-samobor.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije