Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Westgateu

Za jači spol - hrvanje u čokoladi, nudie bar, obaranje ruku...

ruke
oms
01.10.2012.
u 10:00

U čokoladnoj areni odvažne dame borit će dva puta po tri minute, a na muškoj je populaciji da uživa u viđenom i pomno prati borbu jer će publika biti ta koja određuje pobjednicu, poručuju organizatori.

Za samo šest dana spustit će se raj na zemlju, ako je vjerovati izjavi poznatog televizijskog lika Al Bundyja izrečenoj pri posjetu nudie baru, a koji će za predstojeći vikend biti otvoren i u Westgateu.

Djevojke u baru, ali i čokoladi

Uz vrući nudie bar, s rasvjetom inspiriranom blještavilom Las Vegasa i tri pozornice na kojima će se atraktivne plesačice u ritmu glazbe poigravati svojim ženstvenim atributima, na lokaciji najvećeg hrvatskog trgovačkog centra za jači spol u sklopu "muškog vikenda" bit će ponuđeno obilje toga. Nudie bar otvara svoja vrata od 5. do 8. listopada u Westgateu pod okriljem vikenda "Only Men Stuff“ .

–Only Men Stuff sadrži šest medijski atraktivnih tema, od rasplesanih ljepotica do dama koje se hrvaju u čokoladi, ali i pravih sportskih podviga poput rušenja Guinnessova rekorda u zgibovima i finala MMA lige – najavila je Danijela Matijević uime organizatora ovog zanimljivog događanja ističući da je pušenje u nudie baru dopušteno, a jedina će dilema muškarcima biti na koju stranu pogledati jer će egzotične plesačice unutar svakog sata izvoditi čak 24 plesne točke svaki dan.

Uz mogućnost i gastroužitka održat će se i  žensko hrvanje u čokoladi.

– Only Men Stuff organizirao je casting u tajnosti i pomoću strogih estetskih kriterija izabrao osam ljepotica koje su se u ringu pokazale najizdržljivijima. U čokoladnoj areni odvažne dame borit će dva puta po tri minute, a na muškoj je populaciji da uživa u viđenom i pomno prati borbu jer će publika biti ta koja određuje pobjednicu – približava Danijela Matijević.

Nagrade i za pivopije

Pravila igre hrvanja u čokoladi su su takva da – pravila nema. U čokoladnom ringu dopušteno je sve – grebanje, čupanje, ugrizi, skidanje, a upravo je skidanje majice odredba koja vodi do pobjede. Naime, prvo mjesto pripada onoj djevojci koja svojoj suparnici uspije skinuti majicu.

Za sve pivopije bit će organizirano natjecanje u ispijanju piva u kojem je krajnji cilj popiti što veću količinu piva u najkraćem mogućem roku.

– Junak kojemu to pođe za rukom, dolazi u zadnji krug ovog prestižnog natjecanja gdje ga čekaju tri ogromna kreveta, tri plazma-televizora i najveći prijatelj svakog pravog muškarca – daljinski upravljač – najavljuju organizatori.

A tijekom sva četiri dana održavat će se natjecanja posjetitelja u obaranju ruke, u kojima svoju snagu mogu provjeriti muškarci, ali i žene željne okusa pobjede ili bar ponosa zbog hrabrog pokušaja. Službeni dio natjecanja okupit će dvadeset profesionalnih obarača iz cijele Europe koji će zabavljati publiku demonstracijom snage svojih bicepsa.  

Obaranje rekorda

U sklopu ovih događanja Georgi Gaidardjiev, višestruki svjetski prvak u obaranju ruke iz Bugarske, pokušat će srušiti Guinnessov rekord u zgibovima na jednoj ruci u 60 sekundi. 

Vrhunac Only Men Stuffa bit će  finalne borbe za prvo mjesto hrvatske MMA lige u svim kategorijama. Posjetitelje očekuje pet profesionalnih borbi.

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:09 01.10.2012.

Hm Hrvanje u čokoladi, blatu, govnima. Koja degradacija ženskog bića. Ne slažem se sa ovim BABAma, Nevom Tole i sličnim feministkinjama, ali ovakav shitt je stvarno bez veze. Striptiz i erotiku mogu prihvatiti jer je to kao, dio eksponiranja ženskogg bića i može se dodati i kao malo neke plesne umjetnosti, pa da bude interesantno i ženi jer zaradi, izrazila se, a i muški slinitelji imaju ukručenja na nekim dijelovima tijela koji im još funkcioniraju za razliku od sivih stanica u gornjim ekstremitetima. Ali ovo sa čokoladalištem, blatarištem. Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije