Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šoping groznica

U stampedu kao iz američkog filma "počistili" dizajnersku odjeću s polica

06.11.2015.
u 11:46

Pa kad ima Beyoncé... Pred trgovinom se čekalo od sedam ujutro, Balmain je srušio sve rekorde

Stampedo na ulasku u dućan, grabljenje odjeće bez obzira na veličinu i cijenu te pražnjenje polica u roku od nekoliko minuta. Scene poput onih u američkim filmovima jučer su se mogle vidjeti u H&M trgovini u Centru Cvjetni, gdje je u prodaju puštena kolekcija nastala u suradnji s francuskom modnom kućom Balmain. Zaštitari su ispred dućana dežurali od šest sati, a prve su šopingoholičarke stigle već u sedam. Kada su se u devet sati otvorila vrata, više stotina žena i muškaraca nahrupilo je u trgovinu te "počistilo" police. U kabinu za presvlačenje trčalo se punih ruku s onim što se uhvatilo u strci, a jedino je važno bilo ne otići kući praznih ruku.

– I inače su naše kolaboracije s poznatim dizajnerima jako popularne, no ova je srušila sve rekorde – poručili su iz H&M-a. Istaknuli su i da je riječ o limitiranoj kolekciji te da se novi komadi odjeće više neće moći kupiti, s obzirom na to da je sve prodano. Upravo su zato oni koji su uspjeli ugrabiti svoj "plijen" zadovoljno šetali gradom, dok su mnogi stigli prekasno te su iz dućana izlazili razočarani.

– Znale smo da će se sve brzo prodati, ali nadale smo se ćemo uspjeti kupiti barem parfem, haljinu i kaput – rekle su prijateljice Marina, Ana i Tena koje su u dućan došle tek u podne. Kolekciju su, kazale su, dugo čekale, no samo otvorenje morale su propustiti zbog ispita na fakultetu. Je li ostalo još barem nešto od Balmaina pitale su i brojne druge Zagrepčanke koje su stigle nekoliko sati prekasno.

– Zagreb je u koraku s ostalim svjetskim gradovima iz kojih danas stižu iste slike razgrabljene kolekcije – rekli su iz trgovine u kojoj je večer prije održana i VIP kupnja za poznate osobe.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar anekk
anekk
12:12 06.11.2015.

Ne znam za vas, al mene je sram mojih sugrađana...

EL
EldersRealm
19:29 06.11.2015.

Stoka sitnog zuba... i g**no bi kupili da je brendirano.

DA
danebi
16:05 06.11.2015.

A otkad to H&M spada medju one sa "skupocjenim kolekcijama"? Mozda to samo u Hrvatskoj...Drugi se smiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije