Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sveti ivan zelina

Tko radi najbolju sarmu doznajte u subotu na 17. izdanju manifestacije posvećene omiljenoj zimskoj deliciji

Foto: Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline
1/5
21.11.2023.
u 13:35

Tročlane ekipe pripremat će svaka po dva jela, jedno je obavezno sarma, a drugo po izboru, ali glavni sastojak mora biti istaknuta županijska robna marka i delikatesa zelinskoga kraja, kiselo zelje Laktec

Ljubitelji mnogima omiljene zimske delicije, sarme, pravu gastro oazu u subotu mogu pronaći u Svetom Ivanu Zelini gdje će se u prostorijama Vatrogasnog doma Laktec održati 17. Sarmijada koju organizira udruga proizvođača kiseloga zelja Laktec. 

Svojevrsni je to festival jela od kiselog zelja, a program koji uključuje i natjecateljski dio počinje u 18 sati

VEZANI ČLANCI: 

Organizatori ističu kako će kroz natjecateljske ekipe biti zastupljeni svi krajevi županije, a kulinarsko umijeće sudionika ocijenit će stručni žiri.

Tročlane ekipe pripremat će svaka po dva jela, jedno je obavezno sarma, a drugo po izboru, ali glavni sastojak mora biti istaknuta županijska robna marka i delikatesa zelinskoga kraja, kiselo zelje Laktec.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije