Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Superjunaci stižu na Mali fašnik u veliku Goricu!

Superjunaci stižu na Mali fašnik u veliku Goricu!
PR
Autor
PR članak
09.02.2023.
u 16:15

U subotu 11. veljače na pozornicu fašničkog šatora u središnjem velikogoričkom parku, Parku dr. Franje Tuđmana, stupaju mališani iz goričkih vrtića i osnovnih škola koji će na Malom fašniku od 11h pokazati kakve su maske i koreografije pripremili. U 11 sati čekaju vas nastupi predškolskih grupa, od 13 sati na redu su školarci, a od 15h na pozornicu stižu skupine, pojedinačne maske i parovi.

Njima će se od 12 do 16 sati pridružiti i brojni superjunaci (by GEEK Club) koji će biti zaduženi za fotografiranje i još bolju zabavu u parku. Batman, Batwoman, Flash Girl, Spider-Man, Black Widow, Thor samo su neki od njih, dođite i uživajte u doživljaju za pamćenje!

Ako ne znate u što se maskirati, nemate brige, jer će na Malom fašniku stići i "Make up and Facepainting by Irena" koja čuda na malim nasmijanim licima vaših mališana, a sva donirana sredstva idu za lavića Doriana Pucekovića (akciju provodi HU Buvljakuše). A tu su još i lunapark kao i prigodna fašnička gastro ponuda. Maštovitost, boje i pravo veselje, srca puna, a prsti ljepljivi od pekmeza. Čekamo vas!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?