Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritika Bandiću

Stojak: Gradonačelniče, platite autobuse za Zagreb i gradovima zagrebačkog prstena!

Foto: Tomislav Stojak
1/2
02.12.2018.
u 13:23

Predsjednik zagrebačkog HNS-a i gradski zastupnik o ponovnom uspostavljanju linije Zagreb-Krapina

Predsjednik zagrebačkog HNS-a i gradski zastupnik Tomislav Stojak osvrnuo se na ponovno uspostavljanje autobusne linije Zagreb-Krapina, koje je inicirao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nakon što je čuo da je ista linija ukinuta. Tada je obećao stanovnicima Krapine - uspostavit ćemo je ponovno "kaj košta da košta". Vikendom će tako vožnja biti besplatna kako bi mogli posjetiti zagrebački Advent, a od ponedjeljka do petka ponovno ide redovna linija, s polaskom u 6.30 i povratkom u 16.30 sati.

- Zagrepčani su navek bili dobri sa Zagorcima i lijepo je čuti da ćemo im platiti autobuse da dođu na Advent u Zagrebu, no pozivam gradonačelnika da proširi priču dolaska na Advent i za širu zagrebačku okolicu. Svojim radom je pokazao da misli na sve građane Hrvatske, najmanje na Zagrepčane, i nama Zagrepčanima koji plaćamo 18 posto prireza neće biti teško izdvojiti dodatna financijska sredstva da platimo autobuse za čitav zagrebački prsten - ironično je komentirao Stojak, dodajući da će se Zagrepčani odreknuti nove kanalizacijske mreže, vodovoda, prometnica na zapadnom dijelu grada, novih tramvajskih pruga kako bi se taj novac utrošio na besplatne autobuse za sve gradove i općine Zagrebačke županije.

- Uvjeren sam da gradonačelnik ne misli da su stanovnici Samobora, Velike Gorice, Stupnika, Svete Nedelje, Svetog Ivana Zeline, Dugog Sela i svih ostalih gradova i općina manje vrijedni od stanovnika Krapine. Zašto iz Zagorja samo Krapina ima besplatni autobus na račun Zagrepčana, zašto nemaju i stanovnici drugih gradova, poput Gornje i Donje Stubice, Marije bistrice, Oroslavja ili Kumrovca - komenitrao je Stojak, zaključivši da bi bilo dobro i da plati autobuse i djeci iz Vukovara.

Komentara 3

RP
rpzagreb
14:50 03.12.2018.

Kada će ljudi konačno shvatiti, najbanalniju stvar, da on apsolutno ništa ne plaća. Svaka kuna koja se potroši daju i plaćaju građani Zagreba koji plaćaju prirez.

Avatar Duran Duran
Duran Duran
16:18 03.12.2018.

Ma daj Stojak, čim se ukaže prilika brišeš ti u MB3524367

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije