Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandićevo obećanje

Sljedeće godine gradimo metro i kopamo na Trgu bana Jelačića

Bandić, skupština
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
20.05.2014.
u 11:20

U Gradskoj skupštini zastupnici su kao i obično gradonačelnika zasuli mnoštvom pitanja, a on je u svom stilu na sve imao spreman odgovor

- Ako Bog da u ovom mandatu raskopati ću Jelačić plac - poručio je tako gradonačelnik Milan Bandić zastupnicima za vrijeme aktualnog sata današnje sjednice Gradske skupštine.

A glavni Trg raskopati će zbog gradnje metroa koji bi, kako je kazao gradonačelnik, trebao onuda prolaziti. Bandić je istaknuo kako je gradnja metroa kapitalni projekat  koji bi trebao biti gotov za tri godine kada mu i ističe mandat. I dok grad nema novaca za uredenje primjerice Rukometnog doma na Sveticama, dok čekaju gotovi projekti  poput nove gradske knjižnice, kampa na Jarunu, kongresnog centra, Bandic samouvjereno porucuje 'Sve ću to ispuniti'.


- U ovom mandatu sve što sam obećao biti će i napravljeno jer sada imamo instrumente da realiziramo projekte - porucio je Bandić.

Nakon maratonske sjednice s 50 točaka, 20. svibnja samo jedna

Dragan Kovačević iz Skupštine na studijsko putovanje
 

Komentara 35

ST
stefj
11:55 20.05.2014.

Metro? Još jedan shoping centar :) ... Metro je u svakom slučaju dobar potez, pitanje je kako naći investitora. Bez metroa nema rješenja javnog prijevoza.

KO
korisnik70
12:23 20.05.2014.

Novca će uvijek faliti i uvijek će se prigovarati zašto se nešto gradi. Ali ćete i dalje uvijek biti oduševljeni kada odete u neki veliki grad i vidite što je sve tamo izgrađeno. Previše se socijalistički mentalitet zavukao u naš narod i treba još puno vremena da promijenimo način razmišljanja.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:36 20.05.2014.

A za tri godine gradimo svemirsku stanicu na marsu koja će biti izravno spojena sa sljemenskom žičarom u dva smjera, gore i dolje, da, da, budete vi vidli....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije