Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Azil

Sklonište za životinje Dumovec u petak će održati Dan otvorenih vrata

Azil Dumovec
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
Autor
Sandra Golemac
02.06.2014.
u 13:45

Od 10 do 19 sati za posjetitelje će se održati brojna događanja, od biranja najsimpatičnijeg štenca do nastupa Luke Vidovića

U petak, 6. lipnja, sklonište za životinje Dumovec organizira Dan otvorenih vrata od 10 do 19 sati kada će se za posjetitelje održati brojna događanja, poput, biranja najsimpatičnijeg štenca, demonstracije kliker treninga, druženja u dječjem kutiću, face painting, nastup mađioničara i stand up komičara Luke Vidovića i još mnogo toga.

Svečano će se otvoriti i agility poligon, za koji su prikupljena sredstva uz pomoć građana, a koji će psima dati priliku da uče nove vještine, fizički se kreću, izgrađuju bolji odnos s timariteljima, te brže prolaze tečaj socijalizacije.

Glavni im je cilj privući što više posjetitelja i stvarati naviku da Zagrepčani češće posjećuju sklonište.

Komentara 3

EV
evropljanin
14:49 02.06.2014.

postovani zagrebcani i okolica zagreba! posjetite ako mozete udomite jednu dusicu necete se zaliti. oni su toliko skromni ali bezgranicno zahvalni. puno srece dobrim ljudima i njihovim buducim pesekima.

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
18:44 02.06.2014.

kad bi ljudi znali kako je sreća besplatna i dostupna, svi bi udomili psića. ja sam igrom slučaja udomila psića i postala sretna. najprije sam mislila da je psić imao sreće jer je na nas naletio, a kasnije sam shvatila da je nama dragi Bog poslao sreću u vidu tog psića da nas usreći. to je bilo prije pet godina, a danas je to ravnopravan član obitelji, koji ima svoju osobnost, svi ga jako volimo i otimamo se za njega. nema veće sreće nego kad dođeš kući prepun briga s posla, a on te veselo dočeka na kućnom pragu, pa istog trena sve brige zaboraviš. kad si tužan i nešto te muče brige, on ti ne da da misliš o tome, već se mazi, promrljaš mu ruke kroz dlaku i preplavi te mir i blagostanje. to je najbolja zdravstvena terapija koja postoji. kroz čovjeka cijelo vrijeme prolazi osjćaj blagostanja. nevjerojatno nešto!

OS
osica
22:17 02.06.2014.

Da, ako želiš biti sretan u ova teška vremena udomi psa. Mala briga za veliku radost. Nikad više nećeš moći živjeti bez njega. Moraš probati da bi znao. I ja imam jednog malog iz azila u Zagrebu, ovdje na moru. Toliko je pametan da znam u šali reći "završio fax u Zagrebu" , privržen, čuvar doma, ljubitelj djece i odraslih . Uglavnom , svi koji dođu kod nas ,moj pas ih osvoji na prvu. On je dio naše obitelji, i već petu godinu. bogatiji smo i sretniji . jer imamo psa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije