Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinska kuća

Šator na Trgu se ponovno diže, nakon mjesec dana slobode

Šator na trgu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
13.02.2014.
u 12:10

Na središnjem zagrebačkom trgu za Valentinovo festival Hrvatska vinska priča, u šatoru se dva dana predstavljaju vinari iz cijele Hrvatske

Točno mjesec dana središnji zagrebački Trg bana Jelačića bio je prazna ploha za slobodno kretanje cijelom svojom površinom, bez velike "kuće", šatora koji je dominirao prostorom od početka Adventa.

Još je takva sloboda dugo i trajala, s obzirom na činjenicu da je šator ove godine ranije uklonjen, no čini se da je tome došao kraj.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na nesreću svim mrzovoljcima, a na radost obožavateljima boravka u montažnom domu na Trgu, šator se ponovno diže. Bit će to ovom prilikom Vinska kuća, na oko 600 četvornih metara, u kojoj na Valentinovo počinje Hrvatska vinska priča, novi festival ljubavi i vina, na kojem se predstavlja 80 vinara iz cijele zemlje.

>>Jeste li sretni? Uklanja se veliki šator s Jelačićeva trga

Komentara 25

Avatar gadogadni
gadogadni
15:53 13.02.2014.

Ja bum vam ponudil dobru kpljicu, a vi nemojte dojti...ojte nekam drugo

AM
amarila
18:53 13.02.2014.

Zato braco pime ga dok ne pukne zooora .....

DA
davords
13:54 13.02.2014.

Veselim se druženju na Trgu s hrvatskim vinarima iz cijele Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije