Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Riješen slučaj misterioznog kombija koji vuče raketu po Zagrebu

Vlasnik je ispričao policajcima da je sam izradio limenu maketu s marketinškom namjerom privlačenja pozornosti potencijalnih poduzeća
17. siječnja 2019. u 14:10 5 komentara 10378 prikaza
Kombi s raketom
Foto: Čitatelj
Pogledajte galeriju 1/4

Zagrebačka policija razriješila je slučaj misterioznog kombija koji je nekoliko dana po Zagrebu vukao prikolicu s deset metara dugom ''raketom'', utvrdivši da je riječ o maketi koju je izradio 46-godišnjak s marketinškom namjerom privlačenja pozornosti potencijalnih klijenata.

Vozač privezao kćer za kombi Ona to voli? Policija privela vozača - privezao kćer za kombi i vozio

Kombi s raketom na zagrebačkim ulicama izazvao je velik interes javnosti pa je policija krenula u provjeru i utvrdila da je riječ o teretnom vozilu Peugeot Boxer zagrebačkih oznaka s prikolicom koja je pronađena u četvrtak oko 9 sati u Svetoj Nedjelji.

 

Utvrdili su i da je riječ o maketi rakete izrađenoj od lima, u vlasništvu 46-godišnjaka iz Zagreba.

Vlasnik je ispričao policajcima da je sam izradio limenu maketu veličine desetak metara i težine oko 200 kilograma s marketinškom namjerom privlačenja pozornosti potencijalnih poduzeća.

Dolac AKCIJA KUMICA Ove cijene su marketinški trik, sve je ipak po dogovoru

Zasad nisu utvrđeni elementi prekršaja ni kaznenog dijela, objavila je policija.

Kombi s raketom već je nekoliko dana tema Facebook stranice "Snimke prometnica" na kojoj je 15. siječnja objavljena snimka kombija koji vuče raketu, uz tekst „Dobro ha-ha zna li itko što je s ovom raketom što se već tjedan dana vozika po Zagrebu, ovaj put snimljena u Ulici grada Vukovara”.

Kombi s raketom | Autor : Čitatelj Foto: Čitatelj

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar Django
  Django:

  Pa čovjek je shvatio da se država nije u stanju brinuti o sigurnosti zračnog prostora pa je odlučio sam nešto poduzeti. Uostalom, kao i 1991-ve, kada smo sami kupovali sačmarice i pumperice, jer nas je tadašnja vlada ostavila goloruke. Očito ... prikaži još! se ništa nije promijenilo.

 • zip123:

  Ministre,eto nam raketni stit!Kupuj dok ima!

 • Avatar YUKA1962
  YUKA1962:

  Izraelska zamjena za F-16!!!!