Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"SA ŠEFOM"

'Prvi potez' novog šefa stranke: Slavko Kojić sa suradnicima posjetio Bandićev grob

Facebook screenshot
12.12.2021.
u 20:00

Žive slike života s osnivačem i predsjednikom stranke, našim šefom Milanom Bandićem, ne jenjavaju. - stoji u objavi.

Nakon što je jučer stupio na dužnost i naslijedio Milana Bandića na čelu stranke koja nosi njegovo ime, iz stranke su podijelili prvu službenu aktivnost novoga vodstva.

- Na poziv predsjednika Stranke rada i solidarnosti Slavka Kojića danas su članovi Predsjedništva položili ruže i zapalili svijeće na grobu Milana Bandića. Žive slike života s osnivačem i predsjednikom stranke, našim šefom Milanom Bandićem, ne jenjavaju. - stoji u objavi.

Podsjetimo, Slavko Kojić novi je predsjednik Stranke rada i solidarnosti. Dugogodišnji pročelnik za financije Grada Zagreba i suradnik pokojnog gradonačelnika Milana Bandića nakon Izborne skupštine preuzeo je vođenje stranke koja je pod vodstvom Jelene Pavičić Vukičević na posljednjim lokalnim izborima osvojila pet mandata.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
22:58 12.12.2021.

Ovo je stvarno bolesno za vidjeti. Pa dosta ste opljackali - vrijeme je da se zatvorite kao stranka .

ŠK
škarnicl
20:28 12.12.2021.

Strašno, koji džon obrazi…

Avatar Bud Humski
Bud Humski
00:40 13.12.2021.

Nikad nije objavljeno da li je pokojni Bandic primio cjepivo protiv slavnog virusa prije svoje iznenadne smrti. Mnogo vaznije je bilo da li je bio u drustvu Natalije Price! A od njegove smrti, mnogi su platili zivotom svoju glupost i slijepu poslusnost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije