Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikati skeptični prema rastu plaća

Prekinuti pregovori oko kolektivnih ugovora: Ako mirenje s upravom Holdinga ne uspije, spremni smo na štrajk

02.01.2023.
u 11:45

S Upravom se sporimo oko visine osnovice plaće, a obećanu sistematizaciju poslodavac nije napravio, upozorava sindikalist Zdravko Stoilković

Komentara 9

ST
stefj
12:08 02.01.2023.

Imali smo (navodnog) lopova ma čelu grada koji je sa SDPom godinama upravljao gradom, uglavnom se povodeći vlastitim interesom za sve što se u gradu radilo... Sada smo dobili nesposobnog aktivistu koji sa SDPom ne može održati niti ono što je donekle radilo, već se sve raspada. Od javnih usluga koje je unazadio, do održavanja kojeg više pa skoro nema... Uz to je grad bacio u ralje banaka, refinancirajući postojeće kredite novima po drastično lošijim uvjetima. Čini se da se povodi onime - obećali smo građanima da nećemo prodati nekretnine, pa ćemo onda pustiti bankama da to naprave umjesto nas...

SA
sasha68
17:28 02.01.2023.

svim radnicima, što mi kazemo -na grabi-sve je smanjeno ali zato prije 3 dana stigla depeša o dizanju koeficijenata za šefove i direktore,neki sad dobivaju 37000kn plaće! a radnik u čistoći 4300!

FO
FOX
14:42 02.01.2023.

Kakvi sindikati, takva prava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?