Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG 'TVITA' BERNARDIĆU?

Pokrenut stegovni postupak protiv predsjednika Foruma mladih zagrebačkoga SDP-a

Davor Bernardić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
06.03.2019.
u 09:58

Razlog ovog stegovnog postupka navodno je jedan 'tvit' objavljen 13. prosinca prošle godine

Nakon što se pojavila vijest da vukovarski SDP želi suspendirati Biljanu Gaću, šeficu Foruma mladih SDP-a sada se pojavila informacija i da je pokrenut stegovni postupak protiv Nikole Peruničića, predsjednika Foruma mladih zagrebačkoga SDP-a.

On je dobio poziv u kojem ga obavještavaju da će, sukladno odluci MO SDP Trešnjevka jug, protiv njega pokrenuti stegovni postupak.

- Članovi odbora MO SDP Trešnjevka jug smatraju da si svojim javnim istupima i djelovanjem prekršio članke 10., 11., 19. i 20. Statuta SDP-a, kao i 'Načela djelovanja u javnoj komunikaciji' - stoji u pozivu koji je primio Peruničić.

Razlog ovog stegovnog postupka navodno je jedan 'tvit' objavljen 13. prosinca prošle godine kada je sa službenog profila zagrebačkog Foruma mladih podijeljen status predsjednika stranke Davora Bernardića koji je napisao kako je 'razočaran zbog razvoja događaja u Skupštini.

- To je klasični primjer trgovine. Od Kluba Darinka Kosora nisam ni očekivao više, na njega je vršio pritisak sam Plenković. Duboko me ražalostilo što je kolega iz @HSSHrvatska digao ruku. On sigurno više neće biti član Kluba SDP-a - napisao je Bernardić na Twitteru, a Forum mladih Zagreb je prokomentirao: 'Što plačeš, ti si slagao listu za Skupštinu'.

Komentara 2

Avatar VinkoL
VinkoL
16:53 06.03.2019.

Ti bokca kaj je jaka demokracija i pravo na vlastiti stav u toj strančici djece partizana!

DU
Deleted user
21:25 06.03.2019.

Danas je cijeli dan komentirao ličke događaje, otišavši zabunom u Ogulin, grad u Karlovačkoj županiji, ali grad s odličnim kiselim kupusom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije