Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
185. samoborski fašnik

Pod maskama luduju i uživaju i stari i mladi

fašnik samobor (1)
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/23
26.02.2011.
u 17:41

Ludovanje je počelo! 185. Samoborski fašnik započeo je danas, kada su Sraka, Princ, Fiškal i Sudec preuzeli ključeve grada kojim će vladati do 8. ožujka. Ne čekajte, nego se maskirajte i krenite u Samobor!

Komentara 2

Avatar Robinzon
Robinzon
16:43 27.02.2011.

Dani su karnevala.Upravo je jučer toga bilo puno po Hrvatskim gradovima. Kako bi bilo da se netko maskira u Miloševića, a netko u Tuđmana, pa da zagrljeni hodaju trgom B.J., kao turisti, a da im turistički djelatnik bude Sanader.

ZG
zganac
08:42 28.02.2011.

Samobor je jedan najstariji fašnik u hrvatskoj. Jedino je problem što je u špici premalo mjesta kako za posjetioce tako i za parkiranje. Možda da se preseli na sajmište i siguran sam da bi tada bio još posjećeniji. Inače prekrasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije