Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Šegota je Holdingu poslao dopis da povlači ostavku na čelu Gradskih groblja

Šegota je ostavku dao nakon što se u medijima digla “strka” oko kućica ispred najvećeg gradskog groblja u kojima bi u sljedećih deset godina cvijeće, suvenire i svijeće trebale prodavati tvrtke koje su osnovane netom prije objave javnog natječaja
30. studenoga 2020. u 10:31 15 komentara 2322 prikaza
Patrik Šegota
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Patrik Šegota poslao je dopis Holdingu u kojem povlači svoju ostavku na mjesto voditelja Holdingove podružnice Gradska groblja.
 
- S obzirom na to da nisam dobio nikakvo očitovanje u svezi ostavke koju sam Vam podnio 9.11.2020 godine i iz razloga utvrđenja činjenica od strane Kontrolnog ureda Zagrebačkog Holdinga d.o.o. i Kontrolnog ureda Grada Zagreba koji u postupanju Voditelja Podružnice prilikom zakupa neizgrađenog građevinskog zemljišta nije utvrdio propuste, povlačim ostavku - stoji u dopisu smo dobili, a koji je Šegota potpisao i poslao upravi Zagrebačkog Holdinga.

Pukla ljubav? Ide na "novu dužnost": Direktoru nakon dvije godine “presudila” afera s kućicama

Medijima se proširila informacija o priopćenju poslanom iz Zagrebačkog Holdinga kojim obznanjuju da je Šegota u dogovoru s gradonačelnikom Milanom Bandićem odlučio povući svoju ostavku i nastavit će obnašati funkciju voditelja podružnice do isteka mandata. No, kako javljaju iz uprave Holdinga, to je dezinformacija.

- Vezano za netočne i neistinite informacije u jednom dijelu medija vezano za navodne nove promjene u rukovodstvu podružnice Gradska groblja, Zagrebački holding d.o.o nije po ovom pitanju poslao nikakvo priopćenje predstavnicima medija. . . - javlja Senka Knežević i Ureda uprave. Upitali smo gospođu Knežević odakle je onda priopćenje došlo, ali rekla nam je samo kratko da ne zna.

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Priprema vozila za zimu
ZIMSKA NJEGA
Posvećujemo li svojim vozilima zimi dovoljno pažnje
 • Avatar Udruga_obrisanih
  Udruga_obrisanih:

  Ma pošten da pošteniji ne može biti, iz očiju mu sjeva poštenje, trebao se zvati Matan, a uprava groblja dvori Matanovi

 • jjurica:

  Ovdje se vidi moć podzemlja!

 • Lola:

  Pa nije lud da da ostavku Sad ce se pokusat namirit do kraj mandata da ima do kraja zivota a i njegova obitelj