Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gastro točka

Na Jelačićev trg uskoro stiže još jedan festival: Najveći je takve vrste u Europi

Foto: Prijatelji životinja
1/4
20.07.2021.
u 16:32

ZeGeVege dio je međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova

U samome srcu Zagreba 3. i 4. rujna od osam do 21 sati će na centralni Jelačićev trg mamiti mirisi i okusi bezmesnih delicija u sklopu 13. ZeGeVege festivala.

Organizatori, udruga Prijatelji životinja, pozivaju sve na dvodnevnu Veganmaniju.

 „Svi smo se, blago rečeno, nakon pauze zaželjeli najdražeg nam i najzelenijeg festivala. Iznimno nas raduje što vas možemo pozvati da zajedno s nama proslavite suosjećanje i izgubite se među bogatom i raznovrsnom ponudom izlagača, educirate se i zabavite! Pridružite nam se u ovoj veseloj proslavi zdravlja, očuvanja planeta i poštovanja života svih bića", kažu.

ZeGeVege dio je međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova, a ostale bratske festivale nadmašuje po svojoj veličini, brojnosti izlagača i posjećenosti. 

 S ciljem educiranja javnosti o važnosti prelaska na biljnu prehranu i održivog življenja, posjetitelje ZeGeVegea dočekat će brojni izlagači biljne hrane, ekoproizvoda, kozmetike koja nije testirana na životinjama, štandovi s različitom literaturom i mnogi drugi, kao i restorani s ponudom ukusnih veganskih jela za sve one koji se odmah požele počastiti.

"Cilj je da na zabavan i pristupačan način se educira građane o problemima 21. stoljeća uzrokovanima iskorištavanjem prirode i životinja te da promiče način življenja koji dugoročno omogućava opstanak biljnih i životinjskih vrsta, bioraznolikost, prirodnu ravnotežu, miran suživot svih bića na Zemlji i prevenciju i suzbijanje raznih bolesti", navode iz Prijatelja životinja.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
DarthVader
18:18 20.07.2021.

To me ne zanima i to nam ne treba. Mene zanima kad bu pocela obnova Zagreba! Kak se vidi to bu bilo na nigdarjevo. Sramota, zalost i tuga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije