Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima tek mjesec i pol

VIDEO Medvjedić nađen na cesti kod Vrbovskog stigao u ZOO, zove se Matija

Medvjedić
Foto: Lovačka udruga Lipov vrh
1/7
27.02.2019.
u 15:07

Dobrog je zdravlja, kažu u Zoološkom, a ima 2,4 kilograma

Mali medo, na kojeg su na staroj magistrali između Rijeke i Zagreba naišli Matija Grgurić iz Kupjaka te njegovi kolege, stigao je u zagrebački Zoološki vrt. Mladunče pronađeno kraj Vrbovskog, kažu u ZOO-u, pregledano je i dobrog je općeg stanja.

Pogledajte video!

– Težak je 2,4 kilograma, a procjenjuje se da je star oko mjesec i pol. Jako nas je razveselilo da je, nakon što smo mu poslužili hranu, pokazao zdrav tek. Idućih će dana biti pod pojačanim nadzorom naših veterinara i ostalih stručnjaka - rekao je ravnatelj Zoološkog Damir Skok.

Svi uključeni u spašavanje medvjedića, kaže Skok, usuglasili su se da medvjediću najbolje pristaje ime po njegovu spasitelju – Matija. 

Ključne riječi

Komentara 30

AR
Armagedon
17:47 27.02.2019.

Siroče malo, možda ga je mama izgubila, a možda su je lovci ubili...... glavno da je mali medo na sigurnom

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:14 27.02.2019.

Tako mali, a zna kako se zove:) Sretno maleni!

Avatar Asterix
Asterix
15:45 27.02.2019.

A gdje je mama? Možda bi trebalo pitati lovce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije