Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupština potvrdila

Lj. Štokalo ponovno imenovana ravnateljicom Kazališta lutaka

kazalište lutaka (1)
Luka Stanzl/PIXSELL
21.02.2013.
u 19:50

Njezino imenovanje izazvalo je burnu raspravu u Skupštini. Član Upravnog vijeća kazališta Ž. Savić kazao je da je Štokalo u 2011. bila tek 96 sati na poslu, a to je samo jedan od razloga zbog kojeg joj se mandat ne bi trebao produžiti

Ponovno imenovanje Liljane Štokalo za ravnateljicu Zagrebačkog kazališta lutaka izazvalo je burnu raspravu na sjednici Gradske skupštine.

Kako je kazao član Upravnog vijeća kazališta Žarko Savić, ravnateljica Štokalo u 2011. godini bila je tek 96 sati na poslu, a to je samo jedan od razloga zbog kojeg joj se mandat ne bi trebao produžiti.

– Na natječaj je stiglo osam ponuda i sve su bile dobre. Ne vidim razlog zbog kojeg bi se Ljiljana Štokalo ponovno imenovala ravnateljicom. Bila je voditeljica Scene Travno koja je stvorila najveći dio gubitaka kazališta – kazao je Savić.

Zastupnik kluba SDP-a Zvane Brumnić kazao je kako se na to trebalo prije misliti.

– Sve što navodite kao loše Vijeće je prije trebalo razmotriti, a ne danas na sjednici kad je sve gotovo – kazao je Brumnić. Još prošli tjedan gradski Odbor za kulturu podržao je imenovanje ravnateljice Štokalo, a danas je to potvrdila i Gradska skupština.

>> Lili Štokalo: Ja nisam nova ravnateljica ZKL-a, suzdržite se

Komentara 1

MR
mrnmarina
17:07 22.02.2013.

Lili Što je poznata kazališna djelatnica , treba joj dati povjerenje. vi mast trast ju.tenkju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije