Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić:

'Kad se radi kako Bog zapovijeda, radovi su gotovi prije roka'

Milan Bandić
Zagreb.hr
04.10.2013.
u 13:30

Iako je završetak radova Odjela VI bio planiran za kasno proljeće iduće godine, izvođači su ubrzali radove, te će biti gotovi do kraja godine, izvijestili su iz Grada.

Kada se organizira gradilište kako Bog zapovijeda, onda se radovi mogu završiti i šest mjeseci prije, i to ćemo demonstrirati ovdje, rekao je jutros zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na obilasku gradilišta u krugu Psihijatrijske bolnice Sv. Ivan u Jankomiru.

Iako je završetak radova Odjela VI bio planiran za kasno proljeće iduće godine, izvođači su ubrzali radove te će biti gotovi do kraja godine, izvijestili su iz Grada. 

– Ovime svjedočimo odgovornost i podižemo standard za ljude kojima je pomoć potrebna – rekao je gradonačelnik.

Kako je objasnio ravnatelj bolnice Mate Mihanović, završetkom radova na Odjelu VI ostvarit će se tri osnovne funkcije: hitan prijem akutnih slučajeva, hospitalni dio s četiri odjela te dnevna bolnica koja je posebno bitna za pacijente: Pacijenti dolaze u 8 ujutro i borave do 14 sati, ne odvajaju se iz svoje obitelji i društva, što je velika prednost u odnosu na stacionarni boravak.

Otvorenje Odjela IIIa, koji je je još prije završen, planirano je za dva mjeseca. Hortikultura oko odjela je završena i u tijeku je opremanje objekta te izvođenje sprinkler-stanice koja je uvjet za puštanje u rad.

Osim zamjenskog objekta VI, gradonačelnik je obišao i skladišno-uredsku građevinu, na kojoj bi radovi također trebali biti gotovi do kraja godine. 

Planirana cijena izgradnje objekta III a iznosi 13 milijuna kuna (bez PDV-a), objekta VI 27 milijuna kuna (bez PDV-a), a skladišno uredske građevine 6 milijuna kuna (bez PDV-a).

>>Kad ga naljute probijeni rokovi, Bandić ne čupa kosu nego korov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije