Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Hala Parku Zagreb

Još sutra se održava Bike Story festival bicikla, hit su stara "ponica" i električne jurilice

Zagreb: U Hala Parku održan Bike Story - sajam i festival bicikala
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/13
07.05.2022.
u 17:58

Što u Hala Parku ima za vidjeti? Osim ponude najmodernijih električnih i klasičnih vozila, tu je i nekoliko "neobičnih" izdanja poput retro "ponice" iz Rog-Jome, kao i "cargo" bicikla koji su danas svi htjeli isprobati.

Trebao je to biti mnogo veći događaj, ali najave kiše i nevrijeme malo su poremetile planove. No, Bike Story festival i sajam bicikla ipak se uspješno održava a interes, kažu izlagači, ima. 

Radi se o inicijativi kojom se promovira uporaba bicikla kao redovnog  prijevoznog sredstva kojim se osigurava zdravija i održiva mobilnost, a ideja projekta je na atraktivnoj lokaciji open air festivala u Hala Parku izložiti najbolje brendove novih bicikala na tržištu, omogućiti  prodaju i razmjenu vlasnicima rabljenih bicikala, promovirati zdravlje vožnjom bicikla, a sve uz dodatne zabavne i edukacijske sadržaje.

07.05.2022., Zagreb - Bike Story sajam i festival bicikala odrzan je u Hala Parku. Posjetitelji su mogli vidjeti nove trendove u svijetu biciklizma te isprobati nove elektricne bicikle. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: PIXSELL/Ilustracija

Došli došli predstavnici  Giant/Keindla, jednog od najvećih biciklističkih prodvača, kao i oni lanca Rog-Joma, jednog od najstarijih u Hrvatsko. Ekipa iz Dukha Bikesa koji radi bicikle po mjeri također je došla i predstavila svoje proizvode, a osim DJ glazbenog programa u ponudi je i osvježenje pićem. 

- Pozivamo sve da dođu i sutra, kad se družimo od 10 do 18 sati. Možete donijeti svoj bicikl na prodaju, to nam je isto bila jedna od ideja sajma, da ljudi mogu razmjenjivati, prodavati i kupovati vozila – rekao je Saša Mitrović, jedan od organizatora. 

Što u Hala Parku ima za vidjeti? Pa, osim ponude najmodernijih električnih i klasičnih vozila čija se cijena kreće od nekoliko tisuća do nekoliko desetaka tisuća kuna, tu je i nekoliko "neobičnih" izdanja poput retro "ponice" iz Rog-Jome, kao i "cargo" bicikla koji su danas svi htjeli isprobati. Izloženi su i ručni suveniri umirovljenika Drage koji ih izrađuje od metala, a očekuju se da će doći i neki od lokalnih proizvođača craft bicikala kakvih se tek rijetko može vidjeti u Zagrebu. 

07.05.2022., Zagreb - Bike Story sajam i festival bicikala odrzan je u Hala Parku. Posjetitelji su mogli vidjeti nove trendove u svijetu biciklizma te isprobati nove elektricne bicikle. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: PIXSELL/Ilustracija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije