Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastoj u odvozu

Iz Holdinga odgovorili na pitanje o glomaznom otpadu: 'U tijeku je reorganizacija'

Mia Mitrović
11.08.2021.
u 16:21

Zbog reorganizacije odvoza glomaznog otpada mogući su kratkotrajni zastoji pri zbrinjavanju određenih vrsta otpada - tapeciranog namještaja i ojastučenih garnitura (madraci, fotelje i naslonjači), podnih obloga (linoleum, tepisi, krzno), objašnjavaju iz Holdinga

Zagrebački holding d.o.o., podružnica Čistoća redovno odvozi otpad iz kućanstava te ga predaje ugovorenim oporabiteljima na zbrinjavanje i dalju oporabu, odgovorili su iz Holdinga na naš upit o zastoju odvoza glomaznog otpada o čemu smo pisali ranije. Navode i kako podružnica Čistoća kontinuirano preuzima građevinski materijal, šutu, drvo, plastiku, elektronički otpad, kako po pojedinačnim zahtjevima za odvoz glomaznog otpada od građana tako i u reciklažna dvorišta.

-Trenutačno zbog reorganizacije odvoza glomaznog otpada, molimo građane za strpljenje i razumijevanje jer radimo na uspostavi nove metodologije i tehnologije obrade glomaznog otpada koja osigurava ekonomičnost te zahtijeva i određeno vrijeme prilagodbe - apeliraju iz Holdinga. 

Zbog reorganizacije odvoza glomaznog otpada, stoji u priopćenju, mogući su privremeni i kratkotrajni zastoji pri zbrinjavanju određenih vrsta otpada koji se kategoriziraju kao glomazni otpad - tapecirani namještaj i ojastučene garniture (madraci, fotelje i naslonjači), podne obloge (linoleum, tepisi, krzno)... 

-Podružnica Čistoća će operativno ukloniti privremene poteškoće u najkraćem mogućem roku - tvrde u Holdingu te podsjećaju da je reorganizacijom poslovnih procesa ranije u srpnju ponovno uspostavljen neometan odvoz građevinskog otpada iz središta grada na odlagalište Zagrebačkih cesta na Jakuševcu, a koji je proljetos zbog popunjenih kapaciteta odlagališta bio privremeno obustavljen. Na odlagalištu Zagrebačkih cesta na Jakuševcu, poručuju iz Holdinga, oslobođen je dodatni prostor za odlaganje ove vrste otpada. Radnici Čistoće su od 2. do 7. srpnja u tri smjene odvozili građevinski otpad na odlagalište podružnice Zagrebačkih cesta.

-Isto tako, Zagrebački holding d.o.o. je pokrenuo postupak nabave strojeva za usitnjavanje ove vrste otpada, a koji će uvelike doprinijeti ekonomičnosti i unapređenju sustava gospodarenja otpadom u gradu Zagrebu - najavljuju iz uprave Zagrebačkog holdinga. 
 

Komentara 5

PI
Pišmevrit
16:37 11.08.2021.

Niti se odvozi glomazno smece, niti se kosi trava, zasađene mladice oko žičare su se osusile a skupo su placene. Ukratko, Zagreb su ovi paraziti na vlasti doveli u totalni kolaps. Njima ionako nije stalo do grada nego do gradske kase kako bi mogli financirati svoje udruge, gej parade i slicne bedastoce. Nakon lopine, na vlast su dosle dosle nesposobne lopuze

Avatar Agramer000
Agramer000
16:52 11.08.2021.

hahahaha bravo tomaševiću i možemo!prodavači magle!

Avatar Agramer000
Agramer000
16:53 11.08.2021.

neka samo čim duže ostane na vlasti!hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije