Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALA POLICIJA

Incident na Jordanovcu: Muškarac razbijao po bolnici

Ilustracija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
11.11.2019.
u 14:45

Policija je izašla na teren i utvrđuje sve okolnosti ovog incidenta

U Klinici za plućne bolesti Jordanovac u Zagrebu danas prijepodne nepoznati muškarac razbijao je po bolnici, tvrde svjedoci.

Kako neslužbeno doznaje Index, do incidenta je došlo nakon što je muškarac zbog smrti člana obitelji odlučio svoj bijes iskaliti na bolničkim vratima. Policija je izašla na teren i utvrđuje sve okolnosti ovog incidenta.

U istoj je bolnici krajem siječnja zabilježen sličan slučaj kada je policija također morala intervenirati nakon dojave o neredu i napadu na osoblje te bolnice. U pitanju su također bili članovi obitelji pacijenta koji je preminuo u bolnici.

Komentara 6

MA
mateistina
15:00 11.11.2019.

A da im ukinemo socijalne pomoći i sva socijalna prava i naravno ukinut im doplatak za djecu jer se na taj način samo razmnožava ciganska ološ koja samo šteti ovom društvu.Možda bi onda bilo više novaca za poštene ljude.

Avatar nekakav
nekakav
14:52 11.11.2019.

a da mi ukinemo obvezno zdravstveno osiguranje? i time uklonimo priliku za ovakvo iživljavanje?

TI
Tigarrr
11:55 12.11.2019.

Moj otac se tamo lječio prije gpdinu. Bez ikakve veze i plaćanja. Svi su bili profesionalni i ljibazni. Žao mi je što komentiraju samo nezadovoljnici pa se stječe krivi dojam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije