Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo – HDZ 6:4

HDZ-ovci ni pojačani profesionalcima nisu pobijedili

Jandroković nogometaš
Goran Stanzl/Pixsell
09.04.2011.
u 21:30

Na humanitarnom malonogometnom turniru na Kozjaku, ekipa sastavljena od HDZ-ovih političara izgubila je od veterana Dinama.

Ministri, podpredsjednici vlade, državni tajnici i jedan saborski zastupnik iz redova HDZ-a, predvođeni "kapetanom" Gordanom Jandrokovićem odmjerili su sportske snage sa veteranima Dinama. Na humanitarnom malonogometnom turniru u povodu 21. obljetnice HDZ-a Maksimir, vladina momčad izgubila je 4:6, usprkos pojačanju Hajdukova igrača D.Jurkovića i brata Zvonimira Bobana, Dražena. Osim ove revijalne utakmice koju je sudila i jedna žena, na turniru je sudjelovalo deset ekipa, devet HDZ-ovih zagrebačkih ogranaka i jedna ekipa iz redova HSS-a. Prihod od kotizacije, koja je iznosila 500 kuna po momčadi, doniran je humanitarnoj udruzi Ruka dobrote.

Na malonogometnom terenu na Kozjaku utakmice su se igrale do večernjih sati, i to zahvaljujući kulinarskim specijalitetima kuhara Pere, kobasicama i gulašu, koji su igračima vraćali energiju. Pobjednička ekipa Veterani Dinama nastupila je u sastavu Pipo Dečalić, Željko Cupan, Ismet Hadžić, Jozo Gašpar, Davor Braul – Čarli, Branko Strupar, Fabijan Komljenović i Mladen Munjaković, a za poražene HDZ-ovce igrali su Gordan Jandroković, Ivan Domagoj Milošević, Jasen Mesić, Goran Marić, Ivan Bagarić, Željko Turk, dr. Ante Zvonimir Golem, Stipe Mamić, Dražen Boban, Damir Jurković, Mate Matić i Ivan Ćuić.

Ključne riječi

Komentara 1

OM
omer
10:08 10.04.2011.

Stvarno dirljiva gesta Hdz-a velikodušno će donirati nekoliko tisuća kuna u humanitarne svrhe, a sve pripreme , hranu i piće platit ćemo mi porezni obveznici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije