Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zastoji i kolona

Gužva na Sljemenskoj cesti; HAK: Ne krećite iz smjera Zagreba prema vrhu

Prometni kolaps na Sljemenskoj cesti - kolona duga više od 5 kilometara
Foto: Marko Prpić/Pixsell/ilustracija
21.01.2023.
u 13:36

U većem dijelu unutrašnjosti i dijelu Dalmacije povremeno pada snijeg (moguća je i poledica). Zimski su uvjeti na pojedinim cestama u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije

Snijeg je zabijelio dio Hrvatske, a pada i na Sljemenu pa su brojni građani krenuli uživati u zimskim radostima. No veliki broj vozila koja su krenula prema vrhu doveo je do kolapsa. Sljemenska cesta sa zagrebačke strane je zakrčena.

HAK javlja da je veći broj vozila na cesti te su povremeni zastoji. "Uputno je da vozila ne kreću iz smjera Zagreba prema vrhu", napominju iz HAK-a.

Podsjetimo, u većem dijelu unutrašnjosti i dijelu Dalmacije povremeno pada snijeg (moguća je i poledica). Zimski su uvjeti na pojedinim cestama u Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije. U priobalju puše bura, povremeno s olujnim i orkanskim udarima. U prekidu su brojne trajektne, katamaranske i brodske linije. 

Zbog snijega i leda zatvoren je dio Jadranske magistrale od Piska do Donjih Brela nedaleko Makarske. DHMZ za danas je oglasio crveni meteoalarm za područje cijele jadranske obale. Upaljeni crveni meteoalarm sugerira izrazito opasno vrijeme, pojašnjava DHMZ, te ističe kako je crveni meteoalarm na snazi za subotu na području Rijeke, Kvarnera i Kvarnerića, Velebitskog kanala te srednje i sjeverne Dalmacije.

Video: Brza cesta  Solin - Klis

 

Ključne riječi

Komentara 5

SA
sargu123
14:50 21.01.2023.

Nek sada održe Snježnu Kraljicu.

MT
makan tahi
15:37 21.01.2023.

evo vratio se, 2 sata do gore

SA
sasha68
13:46 21.01.2023.

snijeg vam je glavna vijest, ajde pitajte u utorak tt gdje je i za sta ulozio novac iz najveceg kredita u povijesti zagreba, zasto je uzeo promjenjivu kamatu u najvecoj krizi,po euriboru sada cemo imati milijunske kamate više, zasto je dodjeljivao skladišta i stanove bez natječaja, zasto šuti o krijumčarima djece iz svoje platforme a predstavljaju se kao branitelji ljuskih prava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije