Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO SAVSKOG NASIPA

Glasine o manijacima uznemirile studentice

Nasip
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
11.06.2015.
u 11:00

I u travnju je muškarac prilazio djevojkama u domu, a jednoj je studentici ušao u kupaonicu dok se tuširala.

Tek što se stišala panika oko “manijaka na Savi”, koji je ulazio u Studentski dom Stjepan Radić i uznemiravao studentice, među studentima se proširila vijest da je na savskom nasipu, na klupi kraj centra Mladost, primijećen muškarac, potpuno gol, koji se samozadovoljavao.

Proširila se i druga glasina – da je muškarac u dobi od oko 35 godina, s kapom, visok oko 175 centimetara, mršav i blijed, vozeći bicikl pratio djevojke. No, ne zna se je li u oba slučaja riječ o istom muškarcu te je li incident na bilo koji način povezan s događajima u studentskom domu početkom travnja.

Podsjetimo, tada je muškarac također prilazio djevojkama te ih pitao smije li se samozadovoljavati uz njih, a jednoj je studentici ušao i u kupaonicu dok se tuširala. Kao i onda, i sada se vijest ekspresno proširila društvenim mrežama, ponajprije među studenticama koje jedna drugu upozoravaju.

– Ovaj put nismo primili nikakvu dojavu o bilo kakvom incidentu unutar prostora doma – rekla je Ružica Rajšić, pomoćnica upravitelja SC-a za smještaj, koja je i prije dva mjeseca pozvala studentice na oprez.

Kako pak doznajemo od policije, zasad još nisu primili prijavu, no ako i 
 uđu u trag manijaku, mogu ga teretiti samo za narušavanje javnog reda i mira jer nije nikome naudio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije