Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA RUTA

Frekventna tramvajska linija ovog vikenda vozi obilazno, proučite da se ne biste zeznuli

Zagreb: Zbog nestanka struje zastoji u tramvajskom prometu
Patrik Macek/PIXSELL
23.02.2024.
u 18:30

A podsjetimo i kako je i dalje raskrižjem Ulice Republike Austrije/Hanuševa/Jagićeva otežan promet i tako će ostati do 5. ožujka

Prošlog vikenda putnici koji se uobičajeno voze tramvajem broj 2 iznenadili su se zbog obilazne rute kojom je prometovao. Ista se situacija ponavlja i ovog vikenda zbog orezivanja stabala u Jukićevoj i Jagićevoj ulici.

Tako će linija 2 (Črnomerec - Savišće) sutra i preksutra od 8 do 16 sati, prometovati izmijenjenom trasom u oba smjera. Vozi se: Črnomerec - Trg bana Josipa Jelačića - Glavni kolodvor - Autobusni kolodvor - Savišće

A podsjetimo usput i kako je i dalje raskrižjem Ulice Republike Austrije/Hanuševa/Jagićeva otežan promet što će trajati do 5. ožujka do 4 sata, javljaju iz Grada Zagreba.  Naime, razlog privremena regulacije je izvođenja hitne sanacije oštećenja tramvajskog kolosijeka u raskrižju Ulice Republike Austrije/Hanuševa/Jagićeva.

VEZANI ČLANCI: 

Ta sanacija će zauzeti dijelove kolnika dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu. Za vrijeme navedenih radova bit će onemogućeno skretanje iz Klaićeve ulice u smjeru juga. – Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu – poručili su iz Grada.

VIDEO: 'Uhvatili' smo Pavla Kalinića: 'Da se sad dogodi potres, ne znam tko bi uskočio'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije