Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPOMENA

Policija će opet biti na nogama: Zagreb još pamti incident s navijačima PAOK-a iz 2010. godine

Nogometni klub Dinamo u 2010. godini
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
23.02.2024.
u 14:43

UEFA će sasvim sigurno utakmicu Dinama i PAOK-a proglasiti visokorizičnom te neće dopustiti grčkim navijačima da dođu

Dinamo i grčki PAOK sučelit će se u osmini finala Konferencijske lige. Grci će na Maksimir stići 7. ožujka, dok će se uzvratna utakmica na stadionu Toumba u Solunu odigrati 14. ožujka.

Jasno je dakle, da dinamovce u oba susreta čeka paklena atmosfera. Prvo u Zagrebu, gdje je ljetos gostovao i grčki prvak AEK iz Atene. Podsjetimo, modri su upravo od toga kluba izbačeni iz kvalifikacija Lige prvaka, a utakmicama je prethodio težak obračun navijačkih skupina.

PAOK je ljetos igrao protiv Hajduka, a utakmica u Solunu upamćena je po ekscesima grčkih, ali i navijača beogradskog Partizana. Poznato je da su navijačke skupine PAOK-a i Partizana pobratimljene, a ostaje pitanje hoće li UEFA dopustiti gostujućim navijačima da dolaze u Zagreb i u Solun. Ovoga ljeta kada su igrali Hajduk i PAOK to nije bio slučaj, ali navijači beogradskog kluba došli su na utakmicu.

Dinamo i PAOK igrali su u skupini Europske lige 2010. godine, a u obje utakmice grčki je klub slavio s 1:0. Tada je u Zagrebu bilo navijačkih nereda, kada su Dinamovi navijači bakljama gađali autobus s grčkim. Takvo se što vjerojatno ovoga puta neće dogoditi, sigurnosna su pravila u današnje vrijeme mnogo stroža.

Sve u svemu, bit će dvoboji Dinama i PAOK-a pod lupom UEFA-e zbog sigurnosti, a policijske snage opet će biti u pripravnosti...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije