Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASRNUO NA UMIROVLJENIKA

FOTO/VIDEO Drama na zapadu Zagreba: BMW završio u ogradi kuće, muškarac počeo napadati susjede

Foto: Sandra Veljković
1/5
01.06.2023.
u 20:42

Još jedna u nizu prometnih nesreća ovog četvrtka dogodila se u Medarskoj ulici na zapadu grada Zagreba, nakon čega je navodno došlo i do nasilnog napada pijanog muškarca na stariju osobu

Jer ovog četvrtka nije bilo dovoljno nesreća na području grada Zagreba koje su uzrokovale velike gužve na cestama, do prave drame došlo je i na zapadu Grada, točnije između Rudeša i Oranica. 

Kako doznajemo s terena, vozač BMW-a se, vozeći se po Medarskoj ulici, zabio u stupić pa se odbio do ograde obiteljske kuće. Zagrebačka policija potvrdila nam je kako je do nesreće došlo u 19 sati, no nastala je tek materijalna šteta

No, nakon nesreće krenula je drama. Susjedi su nam kazali kako je navodno vozio muškarac pod utjecajem alkohola pa pobjegao s još jednom osobom nakon sudara. Ispred automobila ostala je čekati jedna žena, a susjedi su ubrzo počeli izlaziti na ulicu kako bi vidjeli što se dogodilo. Taj isti muškarac koji je navodno pobjegao potom se i ubrzo vratio na mjesto nesreće, da bi vidno pod utjecajem alkohola počeo napadati susjede.  

S terena također doznajemo kako je bio vrlo agresivan, a u jednom trenutku je napao i starijeg muškarca na štakama koji je prolazio ulicom. Ubrzo je došla prometna policija koja je započela očevid, a situacija se smirila. Iako je on tvrdio kako je žena vozila, susjedi govore kako su vidjeli njega za volanom. Inače, u gradu Zagrebu tijekom dana je zabilježeno više prometnih nesreća, od kojih je jednu uzrokovao i vozač pod utjecajem alkohola u Petrinjskoj ulici. Fotografije s mjesta nesreće pokazuju kako je automobil završio na krovu, a vozač je odbio liječničku pomoć. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 16

SA
saneko23
21:41 01.06.2023.

BMW - Bože Moj Wozača

CA
cavecanem
20:51 01.06.2023.

BMW. Bas se čudim

HO
Horacio
21:04 01.06.2023.

Opet primitivac agresivac u cemu drugome nego u BMW-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije