Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMNE GUŽVE

Kolaps u Zagrebu: Lančani sudar u N. Zagrebu, u centru auto na krovu i sudar automobila s motorom

Facebook/Prometne zgode i nezgode
01.06.2023.
u 18:49

Zagrepčani koji su ovog poslijepodneva mahom prolazili gradom nakon posla govore nam kako im je od Tuđmanca pa sve do Draškovićeve trebalo čak sat vremena, a bolje nisu prošli ni oni u javnom gradskom prijevozu

Potpuni kaos nastao je na nekoliko lokacija ovog poslijepodneva u centru grada Zagreba. U poslijepodnevnim satima dodatne su se gužve stvorile i na inače prometnim pravcima, i to zbog više nesreća. 

Jedna od njih bila je u Petrinjskoj ulici u samom centru grada. Kako su nam potvrdili iz PU zagrebačke, do nesreće je došlo oko 14.20 sati, a u njoj je sudjelovalo jedno vozilo. Fotografija s Facebook stranice Prometne zgode i nezgode pokazuje kako se automobil u toj ulici uspio i prevrnuti na krov, a iz PU zagrebačke navode kako je vozač bio pod utjecajem alkohola. ''Vozač je odbio liječničku pomoć'', navode iz policije. 

VEZANI ČLANCI:

Još se 'crvenilo' na nekoliko lokacija u Zagrebu, među kojima je i Zagrebačka avenija, Avenija Dubrovnik te područje oko Trga kralja Tomislava, a policija nas je naknadno izvijestila o još dvije prometne nesreće. Lančani sudar četiri vozila dogodio se na Aveniji Dubrovnik kod tržnice Utrine, od kojih je jedna osoba ozlijeđena. Nesreća se dogodila i u ulici Pavla Hatza, odnosno na zelenom valu kod Trga kralja Tomislava, gdje su sudjelovali jedno osobno vozilo i motociklist. Vozač motocikla ozlijeđen je u ovom sudaru.

Zagrepčani koji su ovog poslijepodneva prolazili gradom nakon posla govore nam kako im je od Tuđmanca pa sve do Draškovićeve trebalo čak sat vremena, a bolje nisu prošli ni oni u javnom gradskom prijevozu. - Užasno je bilo, jedva smo se micali tramvajem, samo 25 minuta smo bili zapeli na Kvatriću. U Dubravi sam jedva i taksi dobila - kazala nam je jedna čitateljica.

VIDEO Nadzorna kamera snimila trenutak pada projektila u Kijevu

Komentara 4

Avatar George_Soros
George_Soros
20:01 01.06.2023.

Ovo mu je sada prilika za detaljno provjeriti gume, auspuh, podmazati kotače, bitumen na pod, lajtunzi za ulje, sve.

Avatar mrIvan
mrIvan
18:34 01.06.2023.

Rođen sam u Zagrebu, cijeli život živim u Zagrebu i zovem taj trg tako - Tuđmanac. Zašto ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije