Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije ozlijeđen

FOTO Kaos na Črnomercu: Opet iskočio tramvaj, situacaija se normalizirala oko 16 sati

Foto: Čitatelj
1/3
07.03.2024.
u 15:27

Putnike na relaciji Zapadni kolodvor – Črnomerec prevoze autobusi, a na tom dijelu trase se autobusi linije 146 zaustavljaju u zonama tramvajskih stajališta, kažu iz ZET-a

Na zagrebačkom okretištu Črnomerec, tramvaj linije 6, iskočio je iz tračnica. Djelatnici ZET-a rade na sanaciji, a zbog prometno-tehničkih poteškoća, kako javljaju iz ZET-a tramvajske linije 2, 6 i 11 preusmjerene su na Zapadni kolodvor. Putnike na relaciji Zapadni kolodvor – Črnomerec prevoze autobusi, a na tom dijelu trase se autobusi linije 146 zaustavljaju u zonama tramvajskih stajališta.

VEZANI ČLANCI: 

Prema informacijama s terena do iskliznuća tramvaja tipa TMK2200 došlo je prilikom ulaska na terminal, odnosno okretište Črnomerec kada je u zavoj prvo tramvajsko postolje iskočilo iz tračnica. Inače, na tom dijelu trase u trenutku prolaska tramvaja odvijale su se pripreme za radove na sanaciji kolosijeka, odnosno oštećena pruga bila je u procesu izmjene novim tračnicama. 

U nesreći, prema prvim saznanjima, nitko nije ozlijeđen, a tramvajske linije koje privremeno voze skraćeno do Zapadnog kolodvora tijekom poslijepodneva bi trebale ponovno početi voziti svojim trasama. 

Komentara 5

AN
AnteizmalogZGa
15:51 07.03.2024.

Aaaa "prokleti" Bandić! Neda Senfu mira ni iz groba ...(neuređenog...neobilježenog....zabranjenog u obilježavanju) jer je Tomibiciklist na temelju antiprotiv došao tu gdje je.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:37 07.03.2024.

To sigurno opet netko sabotira Senfa

DA
Daisy55
16:21 07.03.2024.

I kaj kaže Tomica? Je li on još u Zagrebu ili pobjegao iz razorenog Zagreba? Došao, razorio, pobjegao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije