Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla iz SAD-a

FOTO Neobičan prizor na nebu iznad Zagreba: U zračnu luku sletjela 'Kraljica neba', evo o čemu se radi

Foto: MZLZ
1/3
03.02.2024.
u 10:00

– U našu zračnu luku stigao je iz Chicaga, u svojoj cargo verziji azerbajdžanskog zrakoplovnog prijevoznika Silk Way West Airlines – istaknuli su iz zračne luke.

Prošle subote u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb pojavio se nesvakidašnji gost. Jedan od najslavnijih i najprepoznatljivijih zrakoplova koji su ikad letjeli nebom. Boeing 747 ili popularno zvan "Kraljica neba", transformirao je početkom sedamdesetih svijet putovanja i zrakoplovnu industriju.

Prvi je poletio 1969., na letu od New Yorka do Londona, a ubrzo je postao najtraženiji model za prekooceanska putovanja i duge letove.

Foto: MZLZ

Foto: MZLZ

– U našu zračnu luku stigao je iz Chicaga, u svojoj cargo verziji azerbajdžanskog zrakoplovnog prijevoznika Silk Way West Airlines – istaknuli su iz zračne luke.

Komentara 17

LU
Lumumba
13:45 03.02.2024.

Mi se stvarno svačemu čudimo. Ko kad uplovi nosač aviona pa cijela politička elita ode na noge nekakvom američkom admiralu.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
12:28 03.02.2024.

Kaj su nam ljepog dofurali?

Avatar rubinet
rubinet
12:21 03.02.2024.

Boeing 747, zvan Jumbo Jet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije