Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen 46-godišnjak

VIDEO Filmska potjera u Zagrebu: Policija otkrila detalje incidenta kod studentskog doma

Foto: Čitatelj
1/2
22.05.2023.
u 09:46

Više policijskih automobila i kombija pod rotacijom bilo je parkirano u Jarunskoj ulici, a studentima koji su svjedočili sceni s prozora doma nije bilo jasno što se točno događa. Zagrebačka policija jutros nam je pojasnila o čemu je riječ

Nedaleko od zagrebačkog Studentskog doma Stjepana Radića u nedjelju navečer odvijala se cijela drama, i to zbog muškarca koji je bježao od policije. Nakon razgovora sa studentima koji tamo žive jučer smo objavili da je muškarac koji je navodno bio pod utjecajem alkohola radio probleme, zbog čega ga je policija uz prisilu morala privesti. 

Više policijskih automobila i kombija pod rotacijom bilo je parkirano u Jarunskoj ulici, a studentima koji su svjedočili sceni sa svojih prozora nije bilo jasno što se točno događa. Zagrebačka policija jutros nam je pojasnila o čemu je riječ.

Naime, tijekom sinoćnje redovne kontrole prometa policijski službenici oko 22 sata dotičnom 46-godišnjem muškarcu koji je bio za volanom signalizirali su da zaustavi svoje vozilo, na što se on oglušio i nastavio dalje. ''Policijski službenici ubrzo su ga zaustavili i prepriječili mu put, no on je počeo trčati. Koristeći sredstva prisile, muškarac je bio priveden od policijskih službenika, a tijekom ponedjeljka bit će i prepraćen na sud zbog počinjenog prekršaja'', pojasnili su iz PU zagrebačke, navodeći kako je kod muškarca utvrđena prisutnost alkohola u krvi, i to iznad jednog promila.

VEZANI ČLANCI: 

Čitatelji koji su se ubrzo okupili u blizini mjesta događaja kazali su nam kako se sve razriješilo u malo više od pola sata, a do 23 sata na Jarunskoj cesti ostalo je samo jedno policijsko vozilo.

VIDEO: Policijska potjera na Jarunu: Studentski dom okružila policija, uhićena jedna osoba

Komentara 3

Avatar Vukomerec
Vukomerec
10:07 22.05.2023.

Policija je opravdala svoje geslo: sigurnost i povjerenje.

LA
lajh1985
12:10 22.05.2023.

Kakva filmska potjera? Da nema djece koja nemaju sto za radit u domu nego snimat cim netko prdne vani ne bi se za ovo ni znalo.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:00 22.05.2023.

A kad je tu pao Ukrajinski dron nije bilo srećom nikoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije