Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Draženovu domu novi krov 'ako bude sredstava'

Za tehničko rješenje sanacije iz gradske će se blagajne izdvojiti pedeset tisuća kuna, a stanje objekta mora se detaljno analizirati
14. kolovoza 2018. u 08:39 6 komentara 425 prikaza
KC Dražen Petrović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Umjesto dvorane koja bi dostojno nosila ime “Dom Dražena Petrovića”, ljubitelje košarke na istoimenom trgu dočekuju porazbijani prozori, razbacano smeće i zidovi išarani grafitima.

radovi Radovi u Novom Zagrebu Privremena regulacija prometa na Aveniji Dubrovnik, saznajte obilazne pravce

Budući da redovita održavanja košarkaškoga centra, kao ni sredstva koja se ulažu nisu dovoljna kako bi se smanjio derutan izgled dvorane, Grad će ružan izgled, a i probleme s prokišnjavanjem pokušati ublažiti sanacijom krova. Za izradu tehničkoga rješenja zainteresirane tvrtke mogu se prijaviti do 17. kolovoza, a za dokumentaciju će se iz gradske blagajne izdvojiti pedeset tisuća kuna.

A trebalo bi se, stoji u natječaju, pristupiti detaljnijoj analizi stanja objekta.

zagreb Gradonačelnik obišao dovršene radove na Savskoj cesti

– Radovi na kupoli obuhvaćaju uklanjanje postojećeg dotrajalog pokrova od bakrenog lima, uklanjanje postojeće hidroizolacije, djelomičnu sanaciju drvene potkonstrukcije, postavljanje nove hidroizolacije i novog bakrenog pokrova. Također je potrebno izraditi troškovnik krova u dvije faze, ako ne bude sredstava u jednoj godini za zamjenu kompletnog pokrova – stoji u napucima koje je Grad dao tvrtki koja će raditi tehničko rješenje sanacije.

>> Pogledajte što građani Zagreba kažu o obnovi rotora 

[video: 26236 / ]
ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar indigo25
  indigo25:

  Za plače će biti sredstva, već smo se zadužili ove godine da hranimo uhljebe

 • herojulice:

  Ako je ona igračka od "placa" na okretištu Dubec koštala 8 milijuna ovo ispod 100 ne može proći.

 • Mick:

  A za pomicanje križa je bilo love. Ljudi, jeste li vidjeli obalu Save? Od drveća ili šume koje je naraslo uz korito Save vjerujte mi s nasipa se ne vidi grad na bilo koju stranu (sjever ili jug). Vidi li ... prikaži još! Bandić to? On vidi samo Kozari bok gdje ima glasače. Neka ubrza radove na rotoru. Neka uvede dvije smjene jer će doći kiše i snijeg pa se neće moći raditi. Rotor ovim početnim tempom neće biti gotov do 2020 ili će Bandić forsirati radove radi izbora. A onda slijede nedostaci.