Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radio Taxi Zagreb

Dio zagrebačkih taksista prikuplja potpise za smjenu aktualne uprave

taxi
Robert Anić/PIXSELL
Autori: irl/vlm, jk/vlm
23.06.2011.
u 22:00

Održan je i izvanredni sastanak koji je prekinut zbog nadvikivanja, a tajnik Emir Pašalić kaže da to nije ništa neobično

Nezadovoljstvo zagrebačkih taksista "zakuhalo" je na izvanrednom radnom sastanku održanom u ponedjeljak u Westinu, gdje je raskol u redovima Radio Taxi Zagreba bio očit. Iako smo zamoljeni da napustimo sastanak, napeta klima, kako smo kasnije doznali, urodila je zahtjevom dijela članova toga Udruženja za odlaskom aktualne uprave.

Do ponedjeljka, navodno, planiraju prikupiti potrebnih 400 potpisa da bi ih na redovnoj skupštini, koja se tada održava, mogli predati. Kako je kasnije objasnio tajnik Udruženja Emir Pašalić, želja upravnog odbora bila je da se na skupu, na kojem se pojavilo oko 100 taksista, iznesu konkretni prijedlozi za unapređenje posla.

– No, došlo je do nadvikivanja pa skup nije ni mogao završiti kako je bilo planirano – kazao je Pašalić, napomenuvši da će se redovna skupština održati za tjedan ili dva.

Ukoliko se stvori plenum za smjenu sadašnje uprave, tako će se, kaže, i učiniti. Što se sukoba tiče, to je, primjećuje, za Udruženje uobičajeno.

– Uvijek je kod nas bilo tako, uvijek ima onih koji su nezadovoljni, ali to je demokratski. Pogotovo su ljudi napeti sada, kad je ekonomska situacija teška za svakog od nas – realan je Pašalić.

Komentara 1

MA
mark009977
03:58 24.06.2011.

gospodine Pašaliću i \"cijenjena\" upravo taxi udruženja,ako imate I MALO OBRAZA dajte ostavke i sretno vam bilo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije