Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv poplave

Croatia osiguranje vatrogascima donirala opremu za obranu

Čička Poljana poplave
Igor Kralj/PIXSELL
21.02.2014.
u 14:07

Osiguravajuća tvrtka je DVD-u Čička Poljana darovala važnu vatrogasnu opremu, od crpki za ispumpavanje do sjekira i odijela, vrijednosti 130.000 kuna.

Croatia osiguranje uključuje se u pomoć poplavljenoj Čičkoj Poljani, gdje su mještani i vatrogasci više od tjedan dana u neprestanoj borbi s vodostajem  - predstavnici tvrtke posjetili su ugrožena područja i mjesnom dobrovoljnom vatrogasnom društvu donirali potpornu crpku za ispumpavanje vode, vatrogasne cijevi, strujni agregat, vatrogasne sjekire, odijela i ostale potrepštine, sve vrijedno oko 130.000 kuna.

- Tek kada dođete u samo srce poplave vidite koliko je zaista neophodno pomoći ljudima. Spremni smo u suradnji sa Stožerom za zaštitu i spašavanje uključiti se i u druge akcije kako bismo pomogli stanovništvu na poplavljenim područjima – naglasio je Bože Radoš, direktor Filijale Zagrebački prsten Croatia osiguranja.

Iz Croatije podsjećaju da su u 2010. u humanitarnoj akciji za pomoć stradalim obiteljima u poplavama na 23 vodotoka diljem zemlje donirali 316.000 kuna, a građanima i tvrtkama isplatili čak 14,57 milijuna kuna za odštete.

Stručnjaci ove osiguravajuće tvrtke navode kako je lanjski broj prijavljenih šteta od nepogoda povećan za 50 posto (a isplaćeno je 6,21 milijun kuna), te da po učestalosti elementarnih nepogoda Hrvatska zapravo prati sve trendove u EU i svijetu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije