Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapošljavanje

Bandić ima posao za 74 vježbenika u Gradskoj upravi

hodanje (1)
Thinkstock
09.10.2013.
u 08:44

Do kraja godine trebao bi se osnovati novi ured koji bi se bavio isključivo predanim zahtjevima za legalizaciju objekata

U Gradskoj upravi zaposlit će se još 74 djelatnika, tj. vježbenika. Arhitekti, građevinari, geodeti i inženjeri elektrotehnike dobit će radno mjesto u gradskom Uredu za prostorno uređenje i izgradnju grada. Osim otvaranja novih radnih mjesta u ovom megauredu, nova zapošljavanja u upravi najavio je još ranije gradonačelnik Milan Bandić.

Naime, zbog velikog broja pristiglih zahtjeva za legalizaciju osnovat će se novi ured, koji bi se bavio isključivo predmetima legalizacije. Ured bi se, prema najavama gradonačelnika, trebao formirati do kraja ove godine, a u njemu bi trebalo biti novih zapošljavanja, ponajviše kadrova srednje stručne spreme, ekonomista te upravnih referenata. 

>>Pred vratima: IKEA u Zagrebu zapošljava još 22 radnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije