Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit lokacija u radničkoj

Advent kraj Hiltona ima klizalište, bezglutenske kolačiće i fino kuhano vino

Zagreb: Ispred hotela Hilton Garden Inn otvoren je Hilton Garden Advent
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/2
03.12.2021.
u 16:38

Advent pred Hiltonom zamišljen je kao dnevna i afterwork zona, gdje oni koji žive ili rade u blizini, mogu doći na čašicu razgovora s prijateljima ili suradnicima. Vikendom postaje pak raj za klince koji ovdje mogu klizati i uživati u nastupima dječjih zborova

Na ovogodišnjoj blagdanskoj manifestaciji, klizališta će ipak biti. Otvoreno je jučer u sklopu Adventa u Hilton Winter Gardenu u Radničkoj 21 velikim dječjim koncertom Maje Šuput. 

Advent pred Hiltonom zamišljen je kao dnevna i afterwork zona, gdje oni koji žive ili rade u blizini, mogu doći na čašicu razgovora s prijateljima ili suradnicima. Vikendom postaje pak raj za klince i klinceze koji ovdje mogu ne samo uživati u klizanju već i u popratnim jdečjim programima poput nastupa dječjih zborova.

Uz klizalište, hit Winter Gardena je kuhano vino za povoljnih 15 kuna na kućici "Kod Poštovanog", a nude i finu kuhanu rakiju od suhe šljive s dodatkom od 69 aromatičnih i ljekovitih trava. 

Popularne adventske oblizeke možete kušati na kućici "Kod Chefa", pripremljene po recepturi chefa Hiltonovih kuhinja Marinka Topalovića. Na meniju su tako fuži u junećem raguu, spring rolice s pikantnim umakom, pulled pork sendviči, debrecinke i fritule.

Osladiti se pak možete bezglutenskim kolačićima u kućici UNUO, a pripremaju ih osobe s invaliditetom kojima udruga pomaže u pronalaženju posla u ugostiteljskim djelatnostima.

-Na našoj kućici rade tri osobe s invaliditetom uz mentora. Sami izrađuju kolačiće i pakiraju ih - objasnio je predsjednik udruge UNUO Vedran Habel. Advent u Hilton Winter Gardenu trajat će do 2. siječnja, a ovdje će se održati popodnevni warm up programi na Badnjak i Staru godinu te niz koncerata i nastupa. 

Večeras od 18 glazbu pušta DJ Kameny, a nastupit će i Jure Brkljača, dječji plesni zbor Zagrepčanke i dečki, DJ Dadoo, Sabrina i Soul Shadows, Cry Babies, Alen Đuras... 

Komentara 1

PE
PetiElement
18:19 03.12.2021.

Promocija "nekih".. što drugo i očekivati od vladajućih u Zagrebu..... umjesto da je Grad napravio što treba.. i zavezao lovu i od domaćih i od turista... ako se ljetna turistička sezona mogla realizirati, mogao se i Advent u Zg.. ali ovi namjerno opstruiraju Zagreb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije