Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPORTAŽA S ADVENTA

Stranci oduševljeni Adventom, domaći puni kritika: 'Ponuda je dosadna, može ovo mnogo bolje'

02.12.2021.
u 11:35

Za stvaranje prvog dojma, kažu, potrebno je samo sedam sekundi. Je li onda bilo dovoljno pet dana Adventa kako bi posjetitelji, ali i ugostitelji stvorili svoju sliku o blagdanskoj manifestaciji koja se prvi put odvija "u režiji" gradonačelnika Tomislava Tomaševića? Sudeći prema razgovoru s njima jest, a mišljenja su podijeljena. Jedni hvale organizaciju, dekoracije i, kako kažu, transparentniji Advent, a drugima nedostaje izdanje iz 2019., odnosno raznovrsnija ponuda i program.

Komentara 37

LA
lajh1985
13:13 02.12.2021.

Kak se pak sad ljudi zale da moze i veci izbor, dok se non stop zale da nemaju peneza?

ŠA
šalata
13:19 02.12.2021.

Zagrebački Advent proglašavan je najbolji glasovima Zagrepčana,jer druge nije to interesiralo-

DU
Deleted user
12:46 02.12.2021.

možda se se organiziraju karmine umjesto adventa obzirom na situaciju.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?