Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši ministar

Zlatko Komadina podnio zahtjev za aktiviranje saborskog mandata

zlatko komadina
Nel Pavletić/PIXSELL
16.04.2012.
u 15:06

O tom zahtjevu u utorak će raspravljati saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo

Zlatko Komadina, bivši ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, podnio je zahtjev za aktiviranje svog saborskog mandata.

O tome će u utorak raspravljati saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP), koje će prema dosadašnjoj praksi taj zahtjev i prihvatiti, nakon čega će svoju kratku saborsku dužnost prestati obnašati njegova zamjenica u Saboru Ada Damjanac.

Podsjetimo, Komadina je od stotinjak dana, koliko je obnašao dužnost ministra, na bolovanju proveo 30-ak dana, a upravo je zdravstvena situacija razlog zbog koje je prije 13 dana podnio ostavku na mjesto ministra.

Ključne riječi

Komentara 7

HL
hlad
16:31 16.04.2012.

Znači oni koji ne mogu raditi idu u - Sabor! Zato i je takav kakav je.

Avatar comparator
comparator
18:39 16.04.2012.

Koliko košta jedan saborski zastupnik ako ima svoga slugu u Saboru ? Ima li ujedno takva osoba i nekoga tko mu čuva mjesto iz kojeg se kandidira ?

BO
Booyaka620
16:01 16.04.2012.

Za Sabor je drug Komadina dovoljno zdrav... Uostalom, kao da tamo netko nešto pametno radi ili, nedaj Bože, čuva hrvatske interese... Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije